CRNA RUŽA - NAJNOVIJE EPIZODE ONLINE!

ULOGE

OPIS LIKOVA:

Ebru Sezgin Šamverdi
Srećno živi sa suprugom Muratom, ali jednog dana iznenada dobija vest o njegovom samoubistvu u Halfetiju, gde uskoro odlazi i započinje život sa suprugovom porodicom. Budući da ih zapravo nikada nije upoznala, sada saznaje ko je u stvari bio Murat.

Murat Šamverdi
Sin ugledne i bogate porodice s istoka Turske. Srećno živi sa suprugom Ebru u Istanbulu. Njegov ga brat Kendal, za vreme posete porodice u ljutnji baca u reku Eufrat i on nestaje na neko vreme. Ponovo se vraća u 41. epizodi serije.

Kendal Šamverdi
Muratov stariji brat zaslepljen je ambicijom i pohlepom, i zbog toga je svog mlađeg brata pokušao udaviti u reci. Ima dve supruge. Prva mu je rodila sina s teškoćama u razvoju. Asimu ne pridaje nimalo pažnje. Supruga Emine mu pada u očima i kao drugu suprugu dovodi Ozlem. Ali kad ona ostane trudna s devojčicom, on jednoj od svojih radnica u fabrici napravi sina.

Firat Merdžan
On je Muratov rođak i Narinin stariji brat. Pred ćerkom je suprugu napao nožem. Dugo je bio u zatvoru. Razdvojen je od ćerke i zaljubljen u Ebru.

Ozlem Šamverdi
Kendalova druga supruga. Starija su je braća mladu silom udala za Kendal-agu. Imaće važnu ulogu u otkrivanju istine lepotom i lukavošću.

Kadrije Šamverdi
Muratova, Kendalova i Melekina majka. Pokušava sve dovesti u red strpljenjem, iskustvom, autoritetom i ugledom.

Narin Merdžan
Ona je Muratova rođaka. Kao dete gubi roditelje i odlazi živeti s tetkom Kadrije gde sklapa verski brak s Muratom. Njoj je poveren Ebruin sin Baran, no ona stalno pati jer Murat voli Ebru i živi s njom. Ebruin dolazak sa sobom donosi teške dane za Narin.

Baran Šamverdi
On je Ebruin i Muratov sin. Kao dete je odvojen od Ebru pod izlikom da je umro pri porođaju i poveren Narin s kojom je Murat bio u verskom braku.

Maja Šamverdi
Ebruina i Muratova mirna i optimistična čerka.

Ada Šamverdi
Ebruina i Muratova strastvena i buntovna ćerka.

Izvor: dnevnik.hr