CRNA RUŽA - NAJNOVIJE EPIZODE ONLINE!

O SERIJI

Serija čija se radnja odvija u Halfetiju pored Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora da nastavi svoj život. Najstariji sin u porodici Kendal uvek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova jedina želja bila je da bude jedini naslednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kog ima je invalid - ima dve žene, ali ne i sinove koji bi ga nasledili.


Njegov brat Murat ima četvoro dece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio verski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gde vodi drugačiji život. Ima dve ćerke i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobija vest da se njen muž izgubio na reci Eufrat u Šanliurfi. Tada se celi njen život menja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, deteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih ćerki koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svetu laži.

"Toliko sam se molila da se vratiš, da sve ovo bude samo noćna mora... Nisam bila toliko uplašena ni kad mi je otac umro. Molim te, ne ostavljaj me samu! Molim te, Murate, vrati se! Ne ostavljaj nas same!", reči su koje je Ebru često izgovarala nakon što je ostala sama.

Žena koja nikad nije napuštala zidove svoje rezidencije i muškarac koji ju je ostavio da živi u laži. Ona je potpuno sama s istinom s kojom se suočava. Sada se mora boriti za sve to što je izgubila. Mora se zauzeti za svoju decu i početi sve ispočetka u jednom udaljenom mestu. "Crna ruža" je priča o ženi koja se ponovo rađa onde negde daleko od svog doma. Već u prvim nastavcima naslućujemo kako Ebru kasno shvata da je njen muž jedna velika laž. Ali i "istina" će je skupo stajati. Murat jednog jutra izlazi iz kuće, kaže joj da ide u Halfeti i da će se vratiti uveče. Nakon ovoga će se početi otkrivati Ebruin svet isprepleten lažima! Ebru je sa svoje troje dece zapela u bezizlaznoj situaciji.

Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspeti da sazna što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje dece i da krene iz početka.

Izvor: dvevnik.hr